Met 16 verschillende scholen, ongeveer.000 studenten,.000 cursisten en ruim.400 medewerkers is Noorderpoort én van de kortingscode greetz juni 2018 grootste ROCs (Regionaal Opleidingscentrum) van Noord-Nederland.
Bij Zorgcollege zet je je ervaring versneld om in een erkend diploma Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG of Verpleegkunde.
Zo zijn er bijscholingen op mbo niveau 2, 3.Noorderpoort is groot, maar kiest voor klein.Bekijk alle zorg en welzijn opleidingen.Daarnaast werk je aan een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP).Pedagogisch werk, sociaal werk, verpleging en verzorging, volg ons op: Versterkt je toekomst.
Belangrijke themas leerjaar 1, je leert basisvaardigheden waarbij we veel aandacht besteden aan de themas: - communicatie - pedagogiek - ontwikkelingspsychologie - methodisch werken - expressie (spel, beeldende vorming, muziek, drama) - zorg, competenties waaraan je werkt.
Je ontmoet ze op school, op onze open dagen en hier in de website van Noorderpoort.
Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals.
Bij Noorderpoort kun korting boxenland je kiezen uit verschillende opleidingen, waarmee je aan de slag kunt in onder meer de (geestelijke) gezondheidszorg, maatschappelijke zorg of het onderwijs.
De bijscholingen zijn geënt op de mbo-opleidingen, waardoor deze nauw aansluiten op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak.
Voorbeelden van competenties: - begeleiden - samenwerken - presenteren - formuleren en rapporteren - aandacht en begrip tonen - reflecteren, het Alfa-college geeft deze competenties in projecten, themaweken en competentieopdrachten veel aandacht.
We hebben een uitgebreid aanbod in diverse richtingen zoals in de techniek, de zorg en de zakelijke dienstverlening.Ideaal voor het om- en bijscholen van personeel dat toe is aan een vervolgstap in hun carrière.Je kennis en vaardigheden zijn studiepunten waard. .Met een opleiding in de richting van zorg en welzijn kun jij iets betekenen voor kinderen, jongeren of volwassenen die ondersteuning nodig hebben, of hun gezondheid op peil willen houden.De mbo-opleidingen van Zorgcollege zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (crebo).


[L_RANDNUM-10-999]