Er is een vast aantal plaatsen vrij per datum.
Zo wordt jouw ervaring nóg leuker!
Deze wellness locatie, gelegen.
Binnen zijn er veel planten neergezet voor extra zuurstof en sommige muren zijn voorzien van fleurige kleuren.Super mooie, lichte, en kleurregeling inrichting, relax, stilte ruimte, de bediening in leuk dagje weg met korting restaurant.de man die met zo een Passie en liefde de opgietsessie deed.mooi, leuke meditatie.Boek een hotel arrangement en krijg er bij behoefte verukkelijk een ontbijtje bij, consumptiebonnen douglas cadeaubon kopen voor tijdens je saunabezoek én uiteraard dagentree.Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van 3,95.p.Neem je e-ticket geprint mee naar de wellness, dit is je toegangsbewijs.
Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Wellness Sittard korting!
Wellness Sittard: een unieke saunabeleving waar je gedachtes stil van gaan staan.
Wellnessdag bij Wellnessresort Sittard in Limburg.
Boek naast je dagentree ook een arrangement omtrent het restaurant, dit biedt de gelegenheid om naast je saunabezoek onbeperkt te genieten van de kaart.
Beauty Sauna en wellness 77 44 /beauty/ml 107301 YES Milaanstraat 115, 6135LH Sittard-Geleen, kom genieten van de lentezon bij Wellnessresort Sittard.
Bij het hotel all-inclusive arrangement krijg je niet alleen ontbijt, maar ook een overnachting en food drinks tijdens je bezoek aan de sauna.
Bij Wellness Sittard ben je aan het juiste adres.Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan.v.m.Je zou het kunnen omschrijven als strak maar sfeervol.Waterrat of naturalis met korting saunaliefhebber, of je nu komt voor een verfrissende duik in een dompelbad of een bloedhete sauna, Wellness Sittard is een luxe complex met vele mogelijkheden tot ontspanning.Niet alleen geniet je van sauna thermen, trakteer jezelf ook op beauty behandelingen en andere rituelen.


[L_RANDNUM-10-999]