korte opleiding schoonheidsspecialiste

Kosten van de opleiding tot schoonheidsspecialist.
Je krijgt veel praktijkoefening in combinatie met de nodige theorie.
Deel 2: Praktijk gelaat en informatie over de verschillende behandelingen, waaronder peelings.
(Inclusief BTW 3569,50).Deel 3: Cosmeticakennis kortingscode batterijenland nl (de samenstelling van huidverzorgingsproducten) en manicure/pedicure.Je krijgt dan direct je geld terug en we laten je weten wanneer de volgende cursus is gepland.Je kunt je aanmelden in de winkel of via e-mail.Wanneer je wilt weten wanneer er nieuwe opleidingen van start gaan, e-mail dan naar.Deel 4: Decoratieve make-up, visagie voor de donkere huid.
Vraag naar de mogelijkheden bij Hoofd opleidingen.
Beautyhouse Rotterdam houdt het recht om de inschrijving te annulering bij onvoldoende aanmeldingen.
Deel 5: Advisering en verkooptraining (Je hebt een model nodig voor alle modules om op te oefenen, overleg dit met je docente).
Waar is de opleding, alle lessen en praktijkstages vinden plaats bij Beautyhouse Rotterdam, aan de Korte Hoogstraat.
Leer nu binnen 1 jaar het vak Schoonheidsverzorging met praktijk!
Hoe lang duurt de opleiding, de opleiding duur 7-12 maanden, 3 dagen per week van 10-16 uur.Als je 1 week voor de opleiding niet hebt betaald dan vervalt je plaats.Met modules zoals huiddiagnose, gelaatsbehandelingen, manicure, enz.Wat ga je leren, deel 1: Huidanalyse voor de gekleurde huid en de huid in vogelvlucht.In deze opleiding maak je kennis met het fascinerende beroep van huidspecialist.Versnelde cursus, het is mogelijk om een spoedopleiding te volgen zonder stage. .Dit is inclusief praktijkstage, je werkt mee in de beautysalon om ervaring op te doen en mee te kijken.De praktijkopleiding tot schoonheidsspecialiste kost 2950,-.
Beschrijving, de opleiding Schoonheidsspecialiste is inclusief stage, met een specialisatie in de gekleurde huid bij Beautyhouse Rotterdam. .
Na deze periode bent je in staat om behandelingen uit te voeren op klanten en familie.


[L_RANDNUM-10-999]