Antwoord: een biefje van 250,- Klik hier om een reactie te geven hoer V: wat is de denim jumpsuit korte mouw overeenkomst tussen een blauw rondje en een rood vierkantje.
Arie zegt weer dat hij bang is dat hij z'n baan kwijtraakt maar na 2 keer bellen geeft hij toch weer toe.
Ze leggen hun vraag uit aan de dokter, waarop de dokter het mannetje onderzoekt.
"Boomschors juf zegt Jantje.Moet je niet meer doen zegt de ander, je moet lekker plekkie zoeken bij het poesie van een vrouw.Klik hier om een reactie te geven Blinde buurman Er zit een naakte wijf in bad, wordt erop eens aangebeld.Commandeert de vrouw als ze klaar."jah lekker is dat!" zegt jantje "de wereld vol mooie wijfen.
De kassavrouw pakt een pakje condooms van het merk Durex en loopt weer terug naar de kassa.
Ontvangen van Luc Van Goethem, een man en zijn vrouw beslissen om een code te gebruiken om aan te geven dat ze de liefde willen bedrijven, zodat hun kinderen niets te weten komen.
De volgende dag komt hij weer bij die dokter en die geeft de laatste opdracht; hij moet de hele dag dubbeltje, kwartje, gulden, riks zeggen.
Omdat hij geen cheaptickets kortingscode columbus kadootje heeft zegt hij: "Heb jij eigenlijk aleens een wippie gemaakt?" "Nee pa zegt Jan.
De kassavrouw pakt het briefje aan en kijkt de man vreemd aan.
Horizontaal of verticaal?, vraagt de ander.
Zoontje ziet een pakje met drie condooms erin en vraagt: "Papa, voor wie zijn die?" Vader: "Voor de grotere jongens, 1 voor vrijdag, 1 voor zaterdag, 1 voor zondag." Zoontje ziet een pakje liggen met daarin 6 condooms en vraagt voor wie die zijn."Welkom in de familie!" De moraal van dit verhaal is: "Bewaar altijd je condooms in de auto" Klik hier om een reactie te geven hoeren jantje komt te laat op school.Nadat de papieren ingevuld zijn gaat de man tevreden naar huis en vertelt hij aan zijn vrouw wat hij heeft meegemaakt.Ja is goed zij dat meisje.Adam en Eva hebben dan kinderen gekregen die op hun beurt ouders geworden zijn enzovoort, enzovoort.Op de WC bedenkt ze zeich dat ze een kop thee heeft besteld.
Adam begint avances naar Eva te maken.

[L_RANDNUM-10-999]