Als je in een ikea kortingscode juni 2018 tipi op de costes kortingscode december 2018 prairie slaapt, krijg je hier natuurlijk echte indianenkleren bij.
Nieuwsbrief Meld je aan bij onze nieuwsbrief.
Pierlala arrangement : 15,50 (entree, pannenkoek naar keuze, kabouterlimonade, arrangement ijsje).
Pretpark Het Land van Jan Klaassen.Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden op de website.Op de weg slaat u linksaf het fietspad. .Er is een 4-baans turboglijbaan 40 m, trein door kabouterdorp en wiebeldieren voor de allerkleinsten.Leuke, grote speelplaats met adidas climalite korte broek veel te doen.Superburger Menu : 18,00 (entree, hamburger, salade, patat en koffie / t).
Blauw is open van.00-16.00 uur.
Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan en bezoek het poppentheater-museum.
Kom spelen, genieten, rollen en klauteren in het pretpark en bezoek het poppentheater.Voor overige openingstijden zie.Er is ook voldoende binnen te beleven in geval van regen Bram van der Linden, leuk voor de kids, niet te druk.Lees meer Aankomende evenementen Vanaf Meivakantie Lees meer Zondag Moederdag Lees meer Bekijk alle evenementen Wat zeggen onze gasten?Entree 2 t/m 64 jaar 11,50, entree 65 korting 10,-, jarige 0,00, betaald parkeren van 30 maart t/m 28 oktober 5,00, koop hier uw tickets online met korting, smulpakketten.November, woensdag.00 -.00 uur zaterdag zondag.00 -.00 uur.Klim/klauter, schommel en rol!De jarige is gratis, wordt in het zonnetje gezet en krijgt een kado.Een jaarabonnement is voor kinderen persoonsgebonden en voor ouders niet. .Steven van Rooij, gezellig en lekker eten.U volgt de borden Recreatieplas Stroombroek.Te koop aan de kassa van het park.Kom naar kindercamping Jan Klaassen Dromenland Gezinnen verblijven in unieke accommodaties.Alle informatie over Pretpark Het land van Jan Klaassen overzichtelijk op een rij.Dan over de parkeerplaats van Stroombroek naar de weg lopen.
Openingstijden, pasen t/m eerste weekend september 2016 iedere dag van.00 tot.00 uur.

[L_RANDNUM-10-999]